Best fashion blogs part 1

Als modeblogger, ben je natuurlijk niet alleen op deze wereld. Ikzelf (Karen) haal ook eindeloze inspiratie uit medebloggers, niet enkel op modevlak, maar ook voor interieur en koken. In deze post zal ik enkele favoriete blogs toelichten, zodat niemand zich nog kan vervelen deze zomer.

As a fashion blogger, you’re obviously not alone in this world. I myself (Karen) get endless inspiration from fellow bloggers, not only for fashion, but also for interior and cooking. In this post I will highlight some of my favorite blogs, so you don’t have to be bored this summer.

www.garancedore.fr
Garance brengt je een mix van streetstyle, interviews en illustraties. In haar tekstjes, krijg je het gevoel dat ze tegen jou praat als vriendin en heeft ze het gepaste gevoel voor humor. Leuk weetje: ze is de vriendin van de Sartorialist.

5inchandup.blogspot.be
Een persoonlijke blog van Britse Sandra, die in mijn ogen fantastische stijl heeft.

www.fashiontoast.com
Rumi kreeg al verschillende keren de Bloglovin’ award voor ‘best personal style blog’. Dit zegt genoeg.

columbine.freshnet.se
Zweedse Columbine heeft een enorm eclectische stijl, waar ik eindeloos inspiratie uit blijf halen.

ove-aesthetics.blogspot.be
Voor de minimalisten onder ons, is de Nederlandse Love Aesthetics perfect. Ze geeft je ook veel DIY ideeën voor je interieur en je kleerkast.

stylebykling.nowmanifest.com
Een eigen magazine, kledinglijn en unieke samenwerking met H&M… Elins stijl is zo besmettelijk, dat Ieder meisje haar wil zijn.

talesofendearment.com
Belgische Natalie Joos geeft je een blik in haar unieke persoonlijke stijl, neemt je mee op vintagejacht en duikt in de kasten van haar o zo mooie vriendinnen.

whatkatieate.blogspot.be
Katie geeft je leuke recept en (keuken) interieur ideetjes!

wethepeoplestyle.com
Ik denk dat Australische mensen de leukste stijl van de wereld hebben… Ofwel komt dit gewoon door de geweldige selectie van deze streetstyle blog.

fashiongonerogue.com
Op deze blog kan ik urenlang verdwalen en eindeloos inspiratie halen. Hij brengt al de editorials uit internationale top mode magazines samen.

www.desiretoinspire.net
Als ik de mode even beu ben, richt ik mij op interieur en in dit geval is deze blog ideaal om inspiratie op te doen. Alle verschillende stijlen worden belicht met werk van de beste interieurfotografen.

Vind je dit lijstje te kort, dan kan je nog steeds terecht op onze fashionizer. De fashionizer helpt je nieuwe blogs te leren kennen op een vlotte manier.

Geniet van een zomer vol inspiratie!

If you find this list too short, you can still visit our fashionizer. The fashionizer helps you to discover new blogs in a smooth way.

Enjoy your summer filled with inspiration!


WRITTEN BY
Ghentstreets

More info

Submit a comment


5 + = fourteen