Marika

Spotted @ Espace Ladda

Deze Parijse dame laat haar roots duidelijk doorschijnen in haar outfit.  Een mooie mix van Parijse en Gentse stijl. Parijs zien we terug in de bontmuts en de zwarte kleur maar Gent is vertegenwoordigd in de rode kleuraccenten. De afwerking vindt men hier in de gouden juwelen.  Marika heeft mode gestudeerd maar is momenteel aan het werk als interieurarchitecte in Gent.

This Parisian lady shows her roots in her outfit. A beautiful mix of Ghent and Paris. Paris is represented in the fur hat and the black but Ghent shines through in the red colour accents. The golden jewelry gives the finishing touch. Marika studied fashion but works now as an interior designer in Ghent.

Fur hat: Vintage from Ghent

Gilet: H&M

Blouse: Sandro

Purse: 2nd hand (episode Antwerp)

Necklace: Marc by Marc Jacobs

Bracelets: Vintage from Antwerp

Watch: Chez Maman (Paris)

Jeans: H&M

Shoes: Vintage from Antwerp


WRITTEN BY
Ghentstreets

More info

3 Comments

  1. Stijlvolle outfit en leuke combinatie. Ik zag laatste ook leuke accessoires op de website van het Britse merk Superdry.

  2. Oh, super! Ik heb dat rode giletje ook en droeg het altijd (nuja, ik heb het maar 1 keer aangedaan) met de knoopjes dicht want ik dacht dat het zo hoorde. Toftof, nu kan ik het ook eens anders combineren.
    En btw: wàt een ontdekking, jullie blog! Eindelijk een professionele streetstyleblog in België..

Submit a comment


one × 2 =