Tiany Kiriloff

Bij de blog awards horen natuurlijk ook presentatoren en wie is hier beter voor geschikt dan onze favoriete fashionista Tiany Kiriloff. Tiany is in België gekend van het programma Spotlight op Jim en van de website Belmodo.tv. Tiany zag er stralend uit in kop tot teen Essentiel. De juwelen die ze erbij draagt, zijn van Wouters & Hendrix, waardoor ze dus volop de Belgische mode representeerde. De hele outfit is perfect voor de lente, vooral als je haar originele handtas erbij ziet. Deze oranje mand heeft ze online gevonden, maar ze vertelde ons dat ze ook te vinden zijn bij NewYorker. De bril die ze hier draagt, staat haar echt perfect. De lichte cat-eye vorm is heel vrouwelijk en de spikkels maken de bril enorm veelzijdig. Haar outfit bewijst dat Tiany terecht de titel fashionista verdient!
Groeten,
Karen en Bram

An awards show needs presenters and who is better suited for this than our favorite fashionista Tiany Kiriloff. Tiany is known in Belgium from the television show Spotlight on Jim and the website Belmodo.tv. Tiany looked radiant in head to toe Essentiel. The jewelry she is wearing, is by Wouters & Hendrix, so she truly represented Belgian fashion. The whole outfit is perfect for spring, especially when it is combined with her original handbag. Tiany found this orange basket online, but she told us that they can also be found in New Yorker. The glasses she is wearing with this outfit, fit her perfectly. The cat-eye shape is very feminine and the speckles make the glasses extremely versatile. This outfit shows that Tiany rightly earns the title of fashionista!
Greetings,
Karen and Bram

Blazer: Essentiel
Pants: Essentiel
T-shirt: Essentiel
Shoes: Essentiel
Bag: bought online
Necklace: Wouters&Hendrix
Rings: Wouters&Hendrix
Bracelets: Wouters&Hendrix
Watch: Swatch
Skull Bracelet: Pierre De Greef


WRITTEN BY
Ghentstreets

More info

4 Comments

  1. Het is uiteraard volledig subjectief, maar ik zie echt geen stijlicoon in haar. Ik vind haar hier echt cheap uitzien, van kledij tot accessoires. En daarbovenop flatteert het haar figuur niet eens. Het is mijn eigen mening, maar nee, helemaal geen fan van haar stijl.

    • Ik ben ermee eens! Ik zou dit ook nooit van mijn leven willen dragen! De kleur, het motief en inderdaad de figuur passen haar niet (waarschijnlijk niemand, behalve Carmen Wateslagers :-b ) Zij draagt de broek veel te hoog! En die schoenen passen volledig niet bij de outfit, zowel qua kleur, stijl als stof. In de mode (vooral bij trend’setters’) moet men soms overdrijven en durven, maar er bestaat een limiet, het moet ‘draagbaar’ zijn, toch?

Submit a comment


× 4 = twelve